Om

Om Søren Isaksen

Søren Isaksen
Vi starter alle et sted og uanset om målet måtte være vægttab eller forøgelse af muskelmasse, så møder jeg dig på dit niveau og hjælper dig til en bedre og hurtigere start mod de resultater du ønsker at opnå!

Jeg har erfaring med personlig træning, coaching og kostvejledning igennem de sidste 8 år. I den periode har jeg tilegnet mig erfaring med et bredt udsnit af klienter. Alt fra den alm. familiefar, der ønsker at smide de overflødige kg, til atleten, der ønsker at komme scenen. Det enten værende bikini fitness, men’s physique eller de mere tunge bodybuilding klasser.

Udover min erfaring med klienter har jeg en bachelor i medicin og er pt. i gang med kandidaten, der afsluttes om et år (Februar 2020). Jeg har derfor en bred viden inden for fysiologi, anatomi og biomekanik, som jeg kan læne mig op ad i mit virke som personlig træner, coach og kostvejleder.

Hurtige facts:
Navn: Søren Isaksen
Alder: 35 år
Bosat: Svendborg, Sydfyn
#træningsnørd

Min tilgang til kost og personlig træning

Helt overordnet, så er min tilgang til både kosten og træningen baseret på empirisk evidens. Det vil altid være i højsædet og gør, at mine planer altid er bygget op omkring den nyeste viden der er på kost, ernæring og trænings området. Det netop for at opnå de bedst mulige resultater for dig som klient!

Det er for mig vigtigt at mine klienter opnår en sådan indsigt i deres kost og spisevaner, så der ikke ses på fødevare som gode eller onde, sunde eller usunde. Dermed sagt, at alle fødevare kan indgå i det man kan definere som værende sund og nærende kost – Det hele handler blot om de rette mængder og ikke kun og ris, kylling og broccoli!
Jeg vil altid tage udgangspunkt i den enkeltes hverdag og derfra skræddersy en plan, der gør at kosten ikke kun fungerer som et element der skal tilføre energi på de rette tidspunkter, men også gør den spændende at spise:
“It doesn’t have to be boring to eat healthy”

I de personlige træninger lægger jeg meget vægt på korrekt udførsel og teknik fra start. Det sikre at man som nybegynder lærer at bevæge sig korrekt, før der kommer større belastning på stangen. På den måde undgår vi bedst skaderne og rammer de muskelgrupper vi ønsker.
Under træningerne forsøger jeg at holde en uhøjtidelig men professionel tone, således der er plads til at have det sjovt imens vi træner. Det er trods alt også noget af det træning det handler om!

Kontakt Søren